A tésztát 
só nélkül főzzük ki, szűrjük le és tartsuk melegen.
A forró 
vízbe rakjuk bele a leveskockát és tegyük félre. A húst felvágjuk és 
olívaolajban néhány perc alatt megpirítjuk. A kiengedett levét öntsük párolóedénybe.
A felvágott 
hagymát és a fehérrépát szintén 
olívaolajon kezdjük el sütni. Néhány perc után dolgozzuk bele a felszeletelt 
gombát, a zúzott 
fokhagymát és a 
borsot. Pároljuk 5 percig és rakjuk  a párolóedénybe.
A 
lisztet 1/4 csésze 
vízzel összedolgozzuk, majd felengedjük a levessel és a zöldségekre öntjük. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 5 órán át pároljuk. Ezután a zöldségeket és a húst emeljük ki. A visszamaradt zaftba dolgozzuk a 
mustárt, a 
tejfölt, valamit a 
kukoricakeményítőt  és tálaláskor ezt a mártást kanalazzuk az ételre. Megszórjuk 
petrezselyemmel és még tésztát kínálunk hozá.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>