A marhapecsenyét begöngyöljük a szalonnaszeletekkel, majd egy őzgerinc formába tesszük, és először magas, majd alacsonyabb fokozaton készre sütjük. Eközben
A hal húsának felét a besamellel, citromlével, kaporral, tojással, sóval és borssal összeturmixoljuk. Olajat forrósítunk, majd a hal másik felét 2 percig pir
A hozzávalókat egy tálban jó alaposan keverjük össze. Hagyjuk egy kicsit összeérni az ízeket, ennek érdekében tegyük hűtőbe pár órára fogyasztás elött.
A megtisztított nyulat daraboljuk 10 részre és pácoljuk be a sóval , a borssal, a kakukkfűvel, valamint a babérral. Pihentessük egy fél napig a hűtőben, hogy a
A madarak bőrét lehúzzuk, majd kicsontozzuk. A borba belekeverjük a fűszereket, majd a madarakat egy napig érleljük benne. Utána a sertéshússal együtt finomra
A gombák fejét megpucoljuk, vajat hevítünk és megpároljuk benne, majd kiszedjük. A szárát felszeleteljük, majd szintén megpároljuk, és megfűszerezzük. A to
A gombát felszeleteljük, a hagymát felaprítjuk, és az olajon megpirítjuk.
A besamelhez a vajat megolvasztjuk, habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom