A kettévágott briósok tetejét nem használjuk fel, viszont szintén töltelékkel díszítjük.
A meghámozott és felszeletelt zellert és a krumplit sós lobogó vízben fél óra alatt puhára pároljuk. A brokkolit is pároljuk így néhány percig, majd kissé pirítsuk meg eg
A főtt krumplit meghámozzuk, lereszeljük. A vajat összekeverjük a mustárral, a majonézzel, a reszelt hagymával, sózzuk, borsozzuk. Az ubrokát is lereszeljük, és a krumpli
A főtt krumplit meghámozzuk, lereszeljük, majd hozzákeverjük a vajat, a reszelt hagymát és a füstölt sajtot, sózzuk, borsozzuk. A kenyérszeleteket megpirítjuk, majd a kré
A főtt krumplit meghámozzuk, lereszeljük. A vajat egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük a juhtúrót, a felaprózott kaprot, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk. A burgonyát és az
A főtt krumplit meghámozzuk, lereszeljük, az almát megtisztítjuk, magját eltávolítjuk, majd ezt is lereszeljük. A vajat egy tálba tesszük, és hozzákeverjük a tejfölt, az
A főtt krumplit meghámozzuk, és a hússal együtt ledaráljuk. Ehhez adjuk hozzá a pecsenyezsírt, a paradicsomlevet, az összepréselt fokhagymát, és a fűszerekkel ízesítjük.
A főtt krumplit meghámozzuk, lereszeljük, az almát meghámozzuk, magházát eltávolítjuk, majd lereszeljük. A sprotnit olajával együtt turmixgépbe tesszük a krumplival, az a
Ugrás a lap tetejére >>