Felhevített olajon megfuttatjuk a finomra vágott vörös
hagymát, meghintjük egy kevés piros
paprikával, majd rátesszük a kockára vágott, megmosott borjúhúst. Kevés
sóval ízesítjük, és puhára pároljuk. A borjúpörköltet
tejfölös
habarással sűrítjük, de ügyeljünk arra, hogy sok szaftja legyen. A mártás jó részét leszűrjük és félretesszük. A borjú
paprikást ledaráljuk.
Elkészítjük a palacsintákat, majd megtöltjük a finomra darált borjú
paprikással, és melegen tartjuk.
Tálaláskor tányérra tesszük, körülöntjük a
paprikás mártással, majd
tejföllel,
paprikával,
paradicsommal és
petrezselyemmel díszítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>