Belezzük ki, tisztítsuk meg, majd lemosás után törölgessük meg a pontyot. Hámozzuk meg a hagymát, vágjuk karikára, és tegyük bele a ponty belsejébe. Adjunk
A pác hozzávalóit összekeverjük. A halat a páccal kívül-belül megkenjük, a maradékot pedig köré locsoljuk a tepsiben. Előmelegített sütőben 30-35 percig
A citromlébe keverjük a fűszereket, sózzuk, borsozzuk, majd ebben pácoljuk 2-3 órát a halat. Ekkor a leszűrt páclébe keverjük a tojássárgájákat és egy dar
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 316 kcal/1333 kj adagonként
A sügérfilének távolítsuk el a bőrét, ha esetleg még nem tettük volna meg. Mossuk
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 275 kcal/1156 kj adagonként
Ha nem találtunk konyhakész szardíniát, akkor magunknak kell elkészítenünk otthon.
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 220 kcal/921 kj adagonként
A lisztet keverjük össze némi sóval és borssal. A halfilét osszuk el több adagra, ma
A halat 4 részre vágjuk, kifilézzük, megmossuk, majd bedörzsöljük fokhagymával, megszórjuk petrezselyemmel. Cserépedénybe olajat öntünk, rátesszük a halat,
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom