Az alufóliák közepére helyezzük a sügérfilét. A tetejükre tesszük a szakét, a szójaszószt, a gyömbérgyökeret, a cukrot és az aprított újhagymát. Köze
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Az olívaolajat, a hagymát, a fokhagymát, a pimestost, a paradicsomot, a pirospaprikát és a petrezselymet összekeverjük. A hal
Pisztráng belsejét mossuk ki meleg, sós vízzel. Dörzsöljük meg sóval és borssal.
Töltsük meg őket szardíniával, mentával és almaszeletekkel, és locsolj
A halak belsejébe 2 evőkanál újhagymát teszünk, sóval és borssal ízesítjük. A halakat 3-3 szelet szalonnába csomagoljuk, fogvájóval rögzítjük, és megsü
A halfilét körbetekerjük angolszalonnával, tepsibe helyezzük, leöntjük a tejföllel kevert fűszerekkel és készre sütjük.
A harcsát négy egyforma szeletre felvágjuk, majd a baconbe tekerjük, sózzuk, borsozzuk. Így sütjük meg, közben elkészítjük a mártást. Ehhez a felaprózott h
A halat sós vízben megfőzzük. A felaprított hagymát, szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, tejfölt, beletesszük a halat és jól összefőzzük.
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, négy darabra szeljük és mély barázdákat vájunk bele. Sóval és borssal meghintjük, és mindegyik szeletet
Ugrás a lap tetejére >>