A pontyot felszeleteljük, majd besózzuk, és félretesszük. Eközben a felaprózott hagymát zsíron megpirítjuk, majd megszórjuk a liszttel, a paprikával. Felöntj
A halat felcsíkozzuk, a hagymát felaprítjuk és az utóbbit megpirítjuk a vajon, hozzáadjuk a lisztet, felöntjük egy liter vízzel, beletesszük a halászlékocká
A halat tisztítsuk meg, a belsejét dörzsöljük be tárkonnyal, a bőrét vagdossuk be, és szórjuk meg apróra vágott tárkonnyal. Tegyük tepsibe, tegyünk rá 2 e
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, majd felszeleteljük és bepácoljuk a sóval és borssal. A zöldségeket keskeny csíkokra vágjuk, majd az üveg
A halat besózzuk, belemártjuk a lisztbe, majd olajon megsütjük.
A szalonnát felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk és együtt megpirítjuk őket.
A piros húsú
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 258 kcal/1082 kj adagonként
Créme fraiche elkészítése:
Ha otthon szeretnénk elkészíteni, a következőképpe
A tatárt 4-6 kis üveg-vagy kerámia sütőtálba kanalazzuk, letakarva 24 órán keresztül dermesztjük. Ezután a felesleges folyadékot leöntjük, és egy-egy tány
A halat 3 üveg-vagy kerámiatálba halmozzuk. A hozzávalókat összekeverjük, és a tálakban szétosztjuk, és 1 órára lefedjük őket. Ezután a felesleges folyad
Ugrás a lap tetejére >>