A megtisztított makrélát kívül-belül sózd meg, a hasüregükbe tegyél rozmaringot. Olívaolajjal megkenve tedd a grillrácsra őket, és olajba mártott rozmaring
Egy lábosban a megolvasztott vajra szórjuk a lisztet, hozzáöntjük a tejet és a levest, majd sózzuk, borsozzuk, a sáfránnyal és a szerecsendióval fűszerezzük.
A harcsaszeleteket alaposan sózzuk be, majd panírozzuk is be őket úgy, hogy a zsemlemorzsába belekeverjük a lereszelt sajtot is, majd forró olajban süssük is ki.
A halat tisztítsuk meg, és szeleteljük fel. Sózzuk meg. Készítsünk palacsintatésztát az összetevőkből, majd forgassuk meg benne a halszeleteket. Forró olajba
A halat felszeleteljük, egy kevés sót és egy kis citromlevet teszünkrá. Egy sütőbe helyezhető tálat vajjal kikenünk, belefektetjük a halszeleteket, majd aluf�
A filéket alaposan bedörzsöljük sóval, borssal és a zúzott fokhagymával, majd ezeket egymás mellé rakjuk egy vajjal kikent tepsibe. Vastagon megszórjuk reszelt
A halat sóval, babérlevéllel, és apróra vágott vöröshagymával, valamint a borral feltesszük főni 30 percre. a halat kivesszük, lehúzzuk a bőrét, kiszálká
A szardíniát megtisztítjuk, megsózzuk, lisztbe forgatjuk. Az olaj felében kisütjük, és cserépedénybe helyezzük. A hagymát és a paradicsomot meghámozzuk, és
Ugrás a lap tetejére >>