A süllő belső szerveit és gerincét eltávolítjuk, majd felszeleteljük. Sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, és olajban készre sütjük. Ezután főtt burgonyá
Lásd a halaknál azzal a különbséggel, hogy zsír helyett vajban sütjük ki. Tartármártást kínálunk hozzá.
A süllő belsőségeit és gerincét kivesszük, bőrét eltávolítjuk, majd felszeleteljük. Besózzuk és egy kivajazott jénaiba tesszük. Eközben a fejét és geri
A süllőszeleteket 1 cm széles szalagokra szeljük és megsózzuk. 3 tojás sárgájából és 10 dkg lisztből és a tejből sűrű masszát keverünk (kb. mint a pala
A süllőszeleteket sózott, citromlével ízesített vízben megfőzzük, a hollandi mártással leöntve, petrezselymes burgonyával tálaljuk
A halat megtisztítjuk, felszeleteljük, besózzuk. A felaprózott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a fejet, a gerincet, az uszonyokat, valamint a paradicsomot és a pa
A zöldségeket felszeleteljük, majd a babérlevéllel főzni kezdjük. Amikor forr, beletesszük a halat, lefedjük, és készre főzzük.
A halszeleteket aprított p
A halszeleteket megsózzuk, kivajazott tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a bort, majd lefedve megpároljuk. Utána kiszedjük a léből, és melegen tartjuk.
A go
Ugrás a lap tetejére >>