A halat alaposan megmossuk, leszedjük a bőrét, kiszálkázzuk és pár centiméteres darabokra vágjuk. Ezután bepácoljuk sóval, borssal és pirospaprikával. A fű
A hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd a húsát felszeleteljük. Sózzuk, paprikázzuk, majd szalonnaszeleteket teszünk rájuk, és egy kizsírozott tepsibe tes
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 313 kcal/1320 kj adagonként
A szemlingeket sózzuk és borsozzuk alaposan, és csepegtessünk rá citromlevet. A vör
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 339 kcal/1420 kj adagonként
A szemlingeket sózzuk és borsozzuk alaposan, és csepegtessünk rá citromlevet. A mogyo
Elkészítési idő: kb 55 perc
Energiatartalom: 343 kcal/1439 kj adagonként
A szemlingeket sózzuk és borsozzuk alaposan, és csepegtessünk rá citromlevet. A sonk
Egy tálban összekeverjük a vajat, a búzadarát, a tojást, a parmezánt és kevés sót, majd galuskákat csinálunk belőle, és készre főzzük őket. A főzővíz
Készítsünk páclevet az olívaolajból, a szezámmagból, a citromléből, és a fűszerekből. Tegyük a lazacot egy lapos edénybe, és öntsük le a páclével. Teg
Egy tálban összekeverjük a fokhagymát, hagymát, kakukkfüvet, majoránnát, sót és a borsot, majd ebbe forgatjuk a felkockázott tonhalat. Ezután a lime héját i
Ugrás a lap tetejére >>