A halat megsózzuk, kurkumával ízesítjük, majd olajon megsütjük.
A szárított chilit a salotta- és fokhagymával együtt összeturmixoljuk, majd olajon pár perc
Az öntethez az olívaolajat, a fokhagymát, a paprikát, az újhagymát, a sherryecetet turmixgépben összekeverjük, és addig keverjük, míg krémes lesz, ezután s
A halat tegyük egy tányérra, locsoljuk meg a citrom levével, és hagyjuk kiolvadni. Az uborkát reszeljük finomra. A kiolvadt halakat töröljük szárazra, és a f
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Az articsókát, a majonézt, a sajtot villával összetörjük, majd fűszerezzük. A halat az articsókamázzal megkenjük, 10-12
Elkészítési idő: kb 55 perc
Energiatartalom: 290 kcal/1220 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 250 fokra, légkeverés esetén elég a 230 fok is. A halból
A heringet meglocsoljuk citromlével, negyed órát állni hagyjuk, majd belsejüket sózzuk, borsozzuk. Közben a felaprózott szalonnát megpirítjuk, majd a zsírján
Elkészítési idő: kb 25 perc
Energiatartalom: 535 kcal/2248 kj adagonként
A halfilét alaposan öblítsük át, és csorgassunk rá kevéske citromlevet, és ízes
A zöldségeket megtisztítjuk, majd a köménnyel együtt lereszeljük. Alufóliából nyolc darabot tépünk le, bekenjük őket kevés olívaolajjal, majd négyre kana
Ugrás a lap tetejére >>