Készítsünk páclevet az olívaolajból, a szezámmagból, a citromléből, és a fűszerekből. Tegyük a tonhalat egy lapos edénybe, és öntsük le a páclével. Te
Fogunk egy tepsit, alufóliát teszünk bele, majd ezt megkenjük olajjal. Erre tesszük a felkarikázott hagymát, majd a hagymára a pontyszeleteket. Sóval, borssal me
A rákot vajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és hozzáöntjük a tejszínt. Ezután belekeverjük a tojást, és az egészet készre sütjük. A kifilézett pis
A hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd besózzuk, és egy kizsírozott jénaiba tesszük. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd meghintjük a papriká
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk. A levest a kapribogyóval és a felszeletelt hagymával együtt felforraljuk, majd a keményítővel besűrű
A tenger gyümölcseit, sós, citromlével, rozmaringgal és babérlevéllel fűszerezett vízben 20 percig főzzük.
Az algalapot alufóliára helyezzük, úgy, hogy a
A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és a hagymával együtt felkarikázzuk. Ezután a krumplit egy kivajazott jénaiba tesszük, és megszórjuk sóval.
A tonhalakat sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal, majd olajban megsütjük. Amikor a serpenyőben megfordítjuk, megszórjuk a tahinával. A tésztát és a pa
Ugrás a lap tetejére >>