A mézet, a szójaszószt, a gyömbért és a szezámolajat keverjük össze egy tálban, majd melegítsük fel és forraljuk fel. Húzzuk félre és 3 ev?kanálnyit tegyünk félre bel?le.
A heringfilé mindkét oldalát megsózzuk majd egy napig hagyjuk a sóban állni. Majd miután alaposan lemostuk 1 órán keresztül kiáztatjuk. A vizet ecettel, f?szerekkel, cuko
A t?kehalat a posírozás el?tt letakarva h?t?ben 3 napig vízben áztatjuk. A sós vizet minden nap leöntjük róla, és frisset teszünk helyette. Ha a t?kehal puha a süt?t 230
A halat felszeleteljük, megf?szerezzük és tepsibe helyezzük. A burgonyapüréhez keverjük a tojássárgákat, sajtot és a felvert fehérjéket, majd ráöntjük a halra. Végül vajj
Egy nagy,mély serpeny?ben az olajon a hagymát közepesen barnára pirítjuk. Beletesszük a fokhagymát, a gyömbért, a koriandert, a köményt, a kurkumát és az ?rölt pirospapri
Egy serpeny?be 7,5 cm magasan olajat öntünk. A sörtésztát összedolgozzuk, A lisztet egy tányérba szórjuk, a halszeleteket beleforgatjuk, majd a sörtésztába mártjuk. Hagyj
Egy serpeny?be 7,5 cm magasan olajat öntünk. A sörtésztát összedolgozzuk, A lisztet egy tányérba szórjuk, a halszeleteket beleforgatjuk, majd a sörtésztába mártjuk. Hagyj
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. 100 g halat vágjunk 12 kisebb darabra, a maradékot keverjük össze egy robotgépben. Adjuk hozzá a tojássárgáját, és dolgozzuk össze. Tegy
Ugrás a lap tetejére >>