A csilikrémet ,a majonézt, a sajtot összekeverjük és borssal ízesítjük. A grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A hekket a deszkára he
A halat nagyobb szeletekre vágjuk, besózzuk majd állni hagyjuk. Utána a vízzel és a citrom levével 15 percig pároljuk. A mártást felmelegítjük, a rizst megfőzzük. A halsz
Elkészítési idő: kb 25 perc
Energiatartalom: 349 kcal/1455 kj adagonként
Az újhagymát mossuk meg, majd vágjuk 10-15 centiméteres darabokra. A karottát szintén mossuk me
A halat 2-3 cm-es darabokra vágjuk, meglocsoljuk citromlével, majd 1/2 órát állni hagyjuk. Utána lisztbe hempergetjük.
A vaj felét felforrósítjuk, és a halat megsütjük b
A grillsütő egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalon melegítsen csak. A mázhoz az articsókát, a majonézt, az asiago sajtot villával összekeverjük, majd
Az aioli hozzávalóit összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A grillsütő egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalon melegítsen csak. A tilápiát a deszkára fekte
A máz hozzávalóit összekeverjük és borsozzuk. A grillsütő egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalon melegítsen csak.
A tilápiát a deszkára fektetjük, é
A halat vékony, ujjnyi darabokra vágjuk. Egy norilapot, levelével lefelé, a szusigyékényre fektetünk. A szusirizst elsimítjuk rajta, úgy, hogy a szélén 2,5 cm szegély mar
Ugrás a lap tetejére >>