» 25 kg kardhal » extra szűz olívaolaj » durva kóser vagy tengeri só » 1 citrom, 8 cikkre váva » tapenade » finomra vágott, kimogozott Kalamata olívabogyó
A halat becsomagoljuk, és egy-két órára mélyhűtőbe tesszük. Vízszintesen, kb. 3 mm vékonyra szeleteljük. Olívaolajjal 4 tányért megcsepegtetünk, a halat a tányérokon elrendezzük, megsózzuk, és tapenadét kenünk rá. A tányérokra 2-2 citromot teszünk, és a tetejükre finomra aprított, kimagozott olívabogyót szórunk. Tálalásig hidegre rakjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom