A grillsütőn a parázst leégetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A makrélát az olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a deszkára fektetjük,
A grillsütőn a parázst leégetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A makrélát az olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a deszkára fektetjük,
Az aioli hozzávalóit összekeverjük. A grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A szeleteket, bőrös felükkel felfelé lefek
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az ördöghalat a sütődeszkára fektetjük, és az misokrémmel megkenjük. A de
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az öntethez az olívaolajat, a fokhagymát, az olívabogyót, az uborkát, az oreg
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az öntethez az olívaolajat, a fokhagymát, a jalapeno paprikát, a citromlevet, a
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az öntethez az olívaolajat, a fokhagymát, az újhagymát, az édesköményt, a t
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az öntethez az olívaolajat, a fokhagymát, a paprikát, és a sherryecetet turmix
Ugrás a lap tetejére >>