Elkészítési id?: kb 45 perc
Energiatartalom: 440 kcal/1841 kj adagonként
A halfiléket ízesítsük
sóval és
borssal, majd tegyük félre. A zsemlemorzsát keverjük össze az ?rölt piros
paprikával, és nyomkodjuk fel a halfilék fels? oldalára. 30 g
vajat hevítsünk fel egy serpeny?ben, és süssük ki benne a halfiléket úgy, hogy el?ször a panírozott oldalt helyezzük a
vajba.
Vegyünk egy lábast és forraljuk fel benne a halalaplevet. A rákot vágjuk fel, és a
mustármaggal együtt adjuk hozzá a felforralt halalapléhez. Így f?zzük tovább, akkor készült el, ha a
mustármagok már megpuhultak. Kevergetés közben adjuk hozzá a maradék
vajat, és a keményít?t is, hogy bes?r?södhessen a mártás. F?szerezzük
sóval és
borssal.
A sült
lazacfilét a mártással, és rizzsel vagy
burgonyával tálalhatjuk.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>