Füstölt lazac zöldcitrommal és korianderrel recept
Hány személyre: 6 személyre
» 20 dkg füstölt lazac » 1 marék friss korianderlevél » 1 zöldcitrom leve és lereszelt héja » 1 evőkanál extra szűz olívaolaj » őrölt fekete bors
A lazacot vágjuk csíkokra egy olló vagy kés segítségével. Egy tálon rendezzük el. A citromlével öntözzük meg, a korianderleveleket és a citromhéjat szórjuk rá. Locsoljuk meg az olajjal is és borsozzuk meg. Max egy órára tegyük a hűtőbe tálalás előtt egy fóliával letakarva.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom