El?készítési id?: 25 perc
Teljes elkészítési id?: 2 óra 10 perc
A bárányról távolítsuk el a zsiradékot. Egy nagy edénybe helyezzük. A hagymát, fahéjrudat, fokhagymát, s
A húst megszórjuk sóval, majd szorosan feltekerjük, és megkötjük. A hagymát felaprózzuk, hozzáadjuk a fokhagymaport, a bazsalikomot és az olajat. Ezzel kenjük be a bárány
A csirke mell filét csíkokra vágjuk és egy edénybe tesszük a vegetával együtt. kb 10 percig nagy lángon pirítjuk.Ha megvagyunk törjük rá a fokhagymát.Közben készítsük el
A fokhagymát felaprózzuk, majd olajon kicsit megpirítjuk, és hozzáadjuk a cukkinit, amelyet el?z?leg kockákra vágunk. Megpároljuk kicsit a zöldségeket, majd hozzáöntjük a
A vajat felforrósítjük, megsütjük benne a húst, majd a visszamaradt vajban megdinszteljük az apróra vágott mogyoróhagymát, fokhagymát, és hozzáadjuk a rozmaringot, kakukk
A vöröshagymát karikákra vágjuk, majd ezeket elfelezzük, és kevés olajban megdinszteljük. A paprikának kivesszük a magját, felszeleteljük, majd a hagymához tesszük, és me
El?készítési id?: 10 perc + beh?tés
Teljes elkészítési id?:5 perc
1. Egy tálba öntsük a pezsg?t vagy a fehér habzóbort, várjunk amíg a habzás alább hagy. Egyenletes rét
El?készítési id?: 15 perc
Teljes elkészítési id?: 2 óra 40 perc
220°C-ra melegítsük el? a süt?t (gázsüt?nél 7-es fokozat). Egy nagy süt?forma alján a hagymát terítsük s
Ugrás a lap tetejére >>