» 45 dkg olasz hosszúmetélt (linguine) » 8 szardellafilé lecsúrgatva » 2 ev?kanál sózott kapribogyó, jól leöblítve és lecsúrgatva » 5 ev?kanál fokhagymával ízesített olívaolaj » só, ?rölt fekete bors
A tésztát sós vízben f?zzük ki a csomagoláson leírtak szerint. A szardellafilét kockázzuk apróra egy kis lábasban, és adjuk hozzá az olajat és kevés borsot. Pároljuk kb. 5 percig alacsony h?fokon, id?nként megkavarva amíg a hal szét nem esik. A tésztát a lesz?rés után a kapribogyóval, a szardellával és az olajjal keverjük össze. sózzuk- borsozzuk és el?melegített tányéron tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom