A gombákat megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk őket. A mogyoróhagymát felkockázzuk, a fokhagymát összepréseljük, és ezeket hozzáadjuk a gombához. Ezután beleszór
Egy tálkába összekeverjük a felaprított bazsalikomot, a vékonyra szeletelt a hagymát, és a félbe vágott paradicsomot. Az összekevert alapanyagokra citromlevet öntünk, ma
Egy tálban a kekszet összekeverjük a vajjal, majd egy előkészített forma aljára nyomkodjuk. Ezután a ricottát leturmixoljuk a cukorral, a krémsajtokkal, a citromlével és
A húst megszórjuk sóval, fokhagymát tűzdelünk rá, majd rozmaringgal bedörzsöjük. Forró olajba tesszük, és egy kicsit átsütjük. Ezután sütőbe tesszük, ahol kb. fél órát to
Előkészítési idő: 25perc+ hűlni hagyás
Teljes elkészítési idő: 30 perc
A lisztet, a kukoricalisztet és a cukrot öntsük egy vastag aljú edénybe a töltelék elkészítéséhez
A spárgát megtisztítjuk, a vastag részét levágjuk. Sós, citromos vízben 15 percig főzzük, majd leszűrjük és kihűtjük. A sonkát kockára vágjuk, a spárgát felszeleteljük.
A szilva- és cseresznyekompótot leszűrjük, majd a léből 2dl-t félre teszünk, cukrot, fahéjat adunk hozzá, és egy kézi mixer segítségével összekeverjük. Ebbe tesszük bele
Előkészítési idő:10perc
Teljes elkészítési idő:10perc
Egy nagy tálba tegyük a tésztát, forrásban lévő vízzel öntsük fel, hogy ellepje és villával óvatosan tördeljük szé
Ugrás a lap tetejére >>