Tegyük egy nagy tálba a málnát és törjük össze villával. A tejsodót öntsük hozzá és keverjük össze óvatosan. Négy 1,2 dl-es tűzálló tálba osszuk sz
Egy serpenyőben az olajon pirítsuk a mandulát addig, amíg aranybarna nem lesz. Mikor elkészült, leszűrve áttesszük egy tálba. A tengeri sóval és a pirospaprik
Tegyük keverőtálba a vajat, a citromlevet, a tejfölt, a sót és a egy csipet cukrot. Keverjük habosra, és apránként adjuk hozzá a tormát és a mandulát. Kever
A mangót kimagozzuk, majd leturmixoljuk, és hozzákeverjük a sodót. A tejszínt felverjük, majd a gyümölcsös keverékhez forgatjuk. Az egészet kelyhekbe tesszük
Egy sütőpapírt beolajazunk, majd meghintjük a sóval és a borssal. Erre tesszük a felszeletelt marhahúst, majd befedjük egy szintén beolajozott sütőpapírral.
A mazsolát áztassuk be vízbe, majd szűrjük le, és vágjuk apróra a hagymával. Adjuk hozzá a húst, a joghurtot, a fenyőmagot, és fűszerezzük. A sütőt meleg
A hagymát vágjuk apróra, a metélőhagymát és a koriandert aprítsuk fel. Az olajat hevítsük fel egy lábosban, és pároljuk meg benne a hagymát. Adjuk hozzá a
A csomagoláson leírtak szerint süssük meg a ciabattát. Ha megsült hagyjuk hűlni, majd vágjuk először ketté, majd hosszában félbe a két darabot. Egy bordás
Ugrás a lap tetejére >>