Keverjük össze egy edényben a húst, a hagymát, az oregánó felét, a fokhagymát és a sajtot. Fűszerezzük még meg, majd alaposan gyúrjuk át. Ebből a masszáb
Keverjük össze egy edényben a húst, a hagymát, a bazsalikom felét, a fokhagymát és a sajtot. Fűszerezzük még meg, majd alaposan gyúrjuk át. Ebből a masszáb
Keverjük össze egy edényben a húst, a hagymát, az oregánó felét, a fokhagymát és a sajtot. Fűszerezzük még meg, majd alaposan gyúrjuk át. Ebből a masszáb
Keverjük össze egy edényben a húst, a hagymát, a kakukkfű felét, a fokhagymát és a sajtot. Fűszerezzük még meg, majd alaposan gyúrjuk át. Ebből a masszáb
Keverjük össze egy edényben a húst, a hagymát, az oregánó felét, a fokhagymát és a sajtot. Fűszerezzük még meg, majd alaposan gyúrjuk át. Ebből a masszáb
Keverjük össze egy edényben a húst, a hagymát, az oregánó felét, a fokhagymát és a sajtot. Fűszerezzük még meg, majd alaposan gyúrjuk át. Ebből a masszáb
A bagettet 12 kis karikába vágjuk, majd ezeket megpirítjuk. Egy edényben forró vízben főzzük 4 percig a tojásokat, majd hideg vízben hűtsük ki őket. Az olív
Fogjunk egy tálat, és alaposan keverjük benne össze a hagymát, az uborkát, a csilit, a koriandert és a cukrot. Sózzuk meg, öntsük rá a lime levét, és forgass
Ugrás a lap tetejére >>