» 12 dkg friss málna » 3 dl tejsodó (vagy porból készült vaníliakrém) » 75 dkg finom szemcsés kristálycukor
Tegyük egy nagy tálba a málnát és törjük össze villával. A tejsodót öntsük hozzá és keverjük össze óvatosan. Négy 1,2 dl-es tűzálló tálba osszuk szét és 2-3 órára rakjuk lefóliázva a hűtőbe. Magas fokozaton melegítsük elő a grillsütőt. A fóliát távolítsuk el a tálakról és rakjuk őket a tepsire. cukorral szórjuk meg a málnás sodót és rakjuk 3-4 percre a grillsütőre. A rásült cukor karamellizálódik. A sütőből kivéve hagyjuk állni, hogy megkeményedjen a karamellréteg. Tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom