Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a cremor sajtot, a majoránnát, a tejszínes tormát, a citrom héjával és levével, majd az egészet sózzuk, borsozzuk.
A bazsalikomot, a chilipelyhet, a fokhagymát és az olívaolajat összeturmixoljuk, a koktélparadicsomokat pedig elfelezzük. Egy szép tálon eloszlatjuk a mozzarell
A kenyereket pirítsuk meg, mindkét oldalukat kenjük be fokhagymával. A kenyerek tetejére helyezzük rá a paradicsomkarikákat, a sonka-és mozzarella szeleteket. Ba
Paradicsomot és a bazsalikomot mossuk meg. Csepegtessük le a mozzorellát. A paradicsomot, a bazsalikomlevelet és a mozzorella golyókat szúrjuk felváltva nyársakra
A tojásokat főzzük meg keményre, hámozzuk meg, és vágjuk hosszában félbe. A sárgájukat keverjük habosra a vajjal, a szardellapasztával, a mustárral, az őr
A tököt megtisztítjuk, majd cukorral meghintjük, és így sütőbe tesszük. Miközben a tök sül, fogunk egy lábost, beletesszük a szegfűszeget és a fahéjat, m
A kenyérbelet felkockázzuk, zsíron megpirítjuk, megfűszerezzük, és összekeverjük a felvert tojásokkal, tejszínnel, végül lepényt sütünk belőle.
A sárgarépát lereszeljük és a többi hozzávalóval összemixeljük, cukorral ízesítjük, majd lehűtjük.
Ugrás a lap tetejére >>