Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vágjuk le a paradicsomok tetejét, kanalazzuk ki a belsejüket, sózzuk meg, és fordítsuk lefelé, hogy kicsöpögjön. A húsuk
Alaposan mossuk át a húst, szabadítsuk meg a felesleges zsiradéktól és tegyük negyed órára a mélyhűtőbe. Ezután szeljük fel nagyon vékonyan. Osszuk szét n
A nyelvet pár percre forró vízbe tesszük. Utána lehúzzuk a bőrét, és 1 l sós vízben alacsony hőmérékleten 2,5 órát főzzük, a sárgarépával és fűszer
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne az összepréselt fokhagymát, a szójaszószt, az olajat, a gyömbért és a sehrry-t. A csirkeszárnyakat egy tepsibe tessz
Olívaolajat borral elkeverjük. Fokhagymát félbevágjuk, és a gombákat is.
Chilit felkarikázzuk. A kecskesajtot, az olajbogyót, gombát, fokhagymát, rozmaringá
Juhsajtot kockára vágjuk. Olajbogyót karikára vágjuk, a lilahagymával, fokhagymával valamint a fűszerekkel elvegyítjük.
Olívaolajat a vörösbor ecettel és a
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 4-es fokozat. Az almák magházát távolítsuk el egy magházszúró segítségével. Rakjuk tepsibe az almáka
A fügéket 4-4 kisebb darabra vágjuk. A márványsajtot is feldaraboljuk 24 részre, majd a fügéből és a sajtból is 1-1 darabot fogpiszkálóra tűzünk. A falatok
Ugrás a lap tetejére >>