A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A hagymát és az almát vágjuk össze, és pároljuk meg. Sóval, szerecsendióval ízesítsük. A libamájat süssük meg, vágj
A megtisztított, megmosott gombafejeket sóval, citrommal és babérlevéllel ízesített vízben néhány percig főzzük. Leszűrjük, és leszárítjuk. A hagymát fe
Az élesztőt futtassuk fel langyos tejben. A kenyérsütő aljába tegyük bele a lisztet, adjuk hozzáaz élesztőt, a felverert tojást, a tejet, és az olvasztott vaj
A leveles tésztából 13 cm átmérőjű köröket vágunk ki, széleit felhajtogatjuk, majd az összeset egy tepsibe tesszük. A felkarikázott hagymát olajban megpir
A babot engedjük fel, majd csöpögtessük le. Süssük meg egy lábosban olaj nélkül a bacont, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, majd tegyük bele a kolbászt
A babot engedjük fel, majd csöpögtessük le. Süssük meg egy lábosban olaj nélkül a bacont, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, majd tegyük bele a kolbászt
Vágjuk apróra a hagymát és pirítsuk üvegesre. Alaposan felkeverjük a tojást, majd adagoljuk hozzá a babot, hagymát, a köményt és a bazsalikomot. Ízlés szer
A lóbabot főzzük meg, majd robotgépben keverjük össze a tojásokkal, a tejszínnel, sóval és borssal. A sajtot kockázzuk fel, és a masszával együtt töltsük
Ugrás a lap tetejére >>