A hagymát felaprítjuk, majd forró vajon megfonnyasztjuk. A lazacot finomra daráljuk, és rátesszük a hagymára. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a kaprot, majd 5
A tejet szobahőmérsékletűre felmelegítjük,beletesszük az élesztőt, és összekeverjük. Hozzáadjuk az olajat, a cukrot és sót és elkeverjük. Állni hagyjuk
A krémsajtot keverjük ki egy citrom levével, adjunk hozzá 2 tk. apróra vágott kaprot, és szórjuk meg borssal. A kenyeret vágjuk félbe, kenjük meg krémsajttal,
A lazacszeleteket felezzük fel. A créme fraiche-t keverjük ki az egyik citrom levével. Adjuk hozzá az apróra vágott kaprot, és borssal ízesítsük. A kenyereket
Készítsünk tésztát a lisztből, 8 ek. vajból, 1 tojásból, fél tk. sóból, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy a tészta összeálljon. Csomagoljuk alufóliába,
Készítsünk tésztát a lisztből, 8 ek. vajból, 1 tojásból, fél tk. sóból, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy a tészta összeálljon. Csomagoljuk alufóliába,
A krémsajtot keverjük ki egy citrom levével, adjunk hozzá 2 tk. apróra vágott metélőhagymát, és szórjuk meg borssal. A kenyeret vágjuk félbe, kenjük meg kr
Pucoljuk meg a fokhagymát, majd törjük össze fokhagymanyomóval. Keverjük el egy tálban a tojássárgájával, a mustárral, a sóval és a borssal. Az olajat folya
Ugrás a lap tetejére >>