Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel. Addig pároljuk így, míg meg nem puhul. Tegyük még bele a bar
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel. Addig pároljuk így, míg meg nem puhul. Tegyük még bele a bar
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel. Addig pároljuk így, míg meg nem puhul. Tegyük még bele a bar
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, fűszerezzük sóval, borssal és az oregánóval. Addig pároljuk így, míg meg nem puhul. Tegyük még bele a
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel. Addig pároljuk így, míg meg nem puhul. Tegyük még bele a bar
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel. Addig pároljuk így, míg meg nem puhul. Tegyük még bele a bar
Teflonos edényben forró olajon üvegesre pirítjuk a mogyoróhagymát és a fokhagymát. Ízlés szerint adjuk hozzá a chilit, majd a cukrot és a szójaszószt. Így
A halat megmossuk és 4x4 cm-es darabokra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk. Az olajat forrósítjuk és a kétféle hagymát megdinszteljük rajta. Hozz
Ugrás a lap tetejére >>