Húst vékony csíkokra vágjuk. Szalonnát szintén felcsíkozzuk. Vöröshagymát felkarikázzuk, gombákat csíkokra szeleteljük. Petrezselymet és a majoránnát apróra vágjuk. Bográ
A húst lehártyázzuk, majd 18 érmét vágunk bel?le. Kiklopfoljuk, a széleit bevagdossuk, sóval ízesítjük, majd lisztbe hempergetjük, és forró zsírban körbesütjük. Utána kis
A krumplikat héjában megf?zzük, eközben a tölteléket elkészítjük. A gombákat megtisztítjuk, szárukat levágjuk, majd felaprózzuk. A szalonnát szintén felaprózzuk, majd ol
A felszeletelt vesepecsenyét összekeverjük az étkezési keményít?vel és az osztriga-, valamint a szójaszósszal. Ezután el?készítjük a többi alapanyagot. Felszeleteljük a g
A tésztát sós, fokhagymás vízben megf?zzük, majd lesz?rjük. Eközben 5 deka vajat megolvasztunk, megpirítjuk benne a feldarabolt újhagymát, majd hozzáadjuk a gombát. Negy
A húst vékony csíkokra vágjuk, forró olajon fehéredésig sütjük.Hozzáadjuk a finomra aprított vörös- és fokhagymát, sózzuk- borsozzuk, és kevergetve addig pirítjuk míg a h
Aprítsuk fel a húst, majd tegyük robotgépbe az apróra vágott hagymával, a kenyérrel, a citromhéjjal, a kapor felével és a f?szerekkel. Dolgozzuk össze, majd formáljunk a
Vaddisznó velejét beáztatjuk, majd lehúzzuk a hártyát. Ráütjük a tojásokat és a felkockázott zsemléket. Kevés lisztet adunk hozzá, f?szerezzük és összedolgozzuk. Gombócok
Ugrás a lap tetejére >>