Húst vékony csíkokra vágjuk. Szalonnát szintén felcsíkozzuk. Vöröshagymát felkarikázzuk, gombákat csíkokra szeleteljük. Petrezselymet és a majoránnát apr
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst lehártyázzuk, majd 18 érmét vágunk belőle. Kiklopfoljuk, a széleit bevagdossuk, sóval ízesítjük, majd lisztbe hempergetjük, és forró zsírban körbe
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A krumplikat héjában megfőzzük, eközben a tölteléket elkészítjük. A gombákat megtisztítjuk, szárukat levágjuk, majd felaprózzuk.  A szalonnát szintén fel
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felszeletelt vesepecsenyét összekeverjük az étkezési keményítővel és az osztriga-, valamint a szójaszósszal. Ezután előkészítjük a többi alapanyagot. F
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tésztát sós, fokhagymás vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Eközben  5 deka vajat megolvasztunk, megpirítjuk benne a feldarabolt újhagymát, majd hozzáadjuk 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst vékony csíkokra vágjuk, forró olajon fehéredésig sütjük.Hozzáadjuk a finomra aprított vörös- és fokhagymát, sózzuk- borsozzuk, és kevergetve addig
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Aprítsuk fel a húst, majd tegyük robotgépbe az apróra vágott hagymával, a kenyérrel, a citromhéjjal, a kapor felével és a fűszerekkel. Dolgozzuk össze, majd 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Vaddisznó velejét beáztatjuk, majd lehúzzuk a hártyát. Ráütjük a tojásokat és a felkockázott zsemléket. Kevés lisztet adunk hozzá, fűszerezzük és össze
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>