Olívaolajon pirítsuk meg a rizst, adjuk hozzá a figatellit, a paradicsomot, vizet és a zsályalevelet. Kis lángon f?zzük puhára.
El?készület: 10 perc.
F?zési id?: 30 per
A garnélákat mossuk meg, és a forró olajban süssük 40-50 másodpercig, majd vegyük ki. A fokhagymát aprítsuk fel, a chilit vágjuk félbe, magozzuk ki, és mossuk meg, majd k
Megtisztítjuk a húst és vágjuk fel 6 szeletre. Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és felszeleteljük.
A húst rakjuk egy edénybe az almákkal együtt. A barna cukrot dolgozzuk
190°C-ra melegítsük el? a süt?t.Gázsüt? esetén 5-ös fokozat. A paradicsomot rakjuk tepsibe és 2 ev?kanál olívaolajjal locsoljuk meg. Sózzuk- borsozzuk, majd 10-15 percig
A káposztát néhány percig forró vízben blansírozzuk, majd összevágjuk. Ezután a tarjával, az oldalassal és a felszeletelt hagymával együtt egy jénaiba tesszük. Sózzuk, bo
A rostélyosokat zsírban el?sütjük, majd a megmaradt zsiradékban megpirítjuk a felaprított vöröshagymát. Ehhez hozzáadjuk a citrom levét és héját, majd felöntjük a borral
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megpirítjuk benne a felaprózott hagymát. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt húst, sózzuk, felöntjük vízzel, és így párolju
A bárányhúst bevagdossuk néhány helyet, majd a résekbe tesszük a felszeletelt fokhagymákat. Egy tálban összekeverünk 1-1 ev?kanál olajat, rizsbort és szójaszószt, majd ez
Ugrás a lap tetejére >>