A húst kikloffoljuk, megf?szerezzük, eközben a hagymát felkarikázzuk, és lisztbe panírozzuk. A hagymát zsírban megpirítjuk, majd a húst is. Zsiradékkal kent tepsibe tessz
A megtisztított hússzeleteket kiklopfoljuk, széleiket bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk és forró zsiradékban mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük.A vékony karikákra vágot
A krumplit héjában megf?zzük, majd meghámozzuk, félbevágjuk, és aljukról leszelünk egy darabot, hogy a kivajazott tepsiben megálljanak. Miel?tt a tepsibe tesszük ?ket, kö
Nyúlt széles darabokra vágjuk, megsózzuk és lisztbe forgatjuk. Vöröshagymát felkarikázzuk, szalonnát felcsíkozzuk. Bográcsba tesszük a szalonnát, zsírjára sütjük, és hozz
Egy hagymát felaprítunk, majd olajon megpároljuk. Beleszórjuk a köménymagot, és addig hevítjük, amíg nem pattog. Rászórjuk a pirospaprikát, és beletesszük az egész hagymá
A szalonnát felkockázzuk, és megpirítjuk. A füstölt húst kockákra, a kolbászt karikákra vágjuk. A káposztát a szalonna zsírjára tesszük, hozzáadjuk a pirospaprikát, füstö
A fele hagymát felkarikázzuk, megpirítjuk a zsír felében, megf?szerezzük, hozzáadjuk a megmosott káposztát, felöntjük annyi vízzel, hogy lefedje, és megpároljuk. Pörkölta
A krumplit héjában megf?zzük, majd meghámozzuk, és kettévágjuk. Az aljából levágunk egy darabot, hogy a kiolajzott tepsibe megálljon, majd közepét kivájjuk, és az aljával
Ugrás a lap tetejére >>