Nyúl nyakszirtjéből készítjük. Apróra összevágjuk, majd beletesszük vízbe a fokhagymával együtt és 10 percig abároljuk. Ezután kiszedjük, majd teszünk fel másik vizet, és
A húst vágjuk ujjnyi szeletekre, majd hempergessük meg a lisztes, kakukkfüves, borsos keverékben. Olajon mindkét oldalát jól süssük át.
Ezután a húsnak a visszamaradt za
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vágjuk apróra a hagymát, a burgonyát pucoljuk meg, és vágjuk karikára. Pároljuk meg a hagymát egy kevés olajon. A tojásokat keverjük el
A burgonyát meghámozzuk, és lereszeljük. Kevés liszttel összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és zúzott fokhagymával ízesítjük. Hozzáadjuk a tojást és a felaprított tepertőt.
Melegítsd elő a wokot.Tedd bele a szezámmagot, gyakran rázogatva zsiradék nélkül kb. 2 percig pirítsd.Majd vedd ki és tedd félre.A wokba tegyél olajat, melegítsd egy perc
A wokban felmelegített olajba tesszük a felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát és a felcsíkozott répát, majd néhány perc után hozzáadjuk a felcsíkozott csirkemel
A felszeletelt húst és a gyömbért megpirítjuk a wok-ban, majd beletesszük az összepréselt fokhagymát, a felaprózott chilit, a felszeletelt répát és újhagymát. Néhány perc
A rák ollóit és lábait leszedjük, feltörjük, a testét pedig alul felvágjuk, a húst kiszedjük, és gyomrát, valamint a kopoltyúját eltávolítjuk. A húst egy tálba tesszük, m
Ugrás a lap tetejére >>