Fogunk egy wok-ot, felmelegítjük benne az olajat, majd megpirítjuk benne az összepréselt fokhagymát. Ezután hozzákeverjük a felaprózott hagymát és a felkockázott padlizs
Gombát felkockázzuk, hagymát apróra daraboljuk. Burgonyát meghámozzuk és kockára vágjuk. Zsírt olvasztunk a bográcsban, megdinszteljük rajta a hagymát, megszórjuk pirospa
Gombát hámozzuk meg és kockázzuk fel a mogyoróhagymát és a baconszalonnát. Dinszteljük meg a szalonnát, adjuk hozzá a felkockázott mogyoróhagymát, és pirítsuk meg. Tegyük
Gombákat felaprózzuk, és sós vízben megf?zzük. Bográcsban hagymát pirítunk, belekeverünk pirospaprikát, és hozzáadjuk a gombát. Felöntjük vízzel. Megszórjuk borssal és ka
A bélszínt 1x5 cm-esre szeleteljük, majd lisztbe hempergetjük. A szalonnát felcsíkozzuk, majd kisütjük a zsírját. Hozzáadjuk a felaprított hagymát, és megpirítjuk. Rátess
A tésztát tegyük meleg vízbe, amíg megpuhul. Csepegtessük le, és vágjuk 3-4 cm hosszú darabokra. A paprikát és a csilit vágjuk félbe, magozzuk ki, és vágjuk apró kockára.
Combokat kétfelé vágjuk. Sóval meghintjük ?ket, lisztet szórunk rá és félretesszük. Burgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk. Vöröshagymát vékonyan felszeleteljük, gombát
Bográcsban vizet forralunk és beletesszük a csülköt. Megszórjuk sóval, rakunk bele egy fej egész vöröshagymát, szemes borsot és 2 babérlevelet. Addig f?zzük, míg a hús kö
Ugrás a lap tetejére >>