Aprítsd fel a vöröshagymát és süsd üvegesre az olajon. A cikkekre vágott paradicsomot, paprikát és a felkarikázott cukkinit dobd bele. Párold puhára mint a szokásos lecsó
Els? lépésként elkészítjük a marinádot,úgy, hogy összekeverjük a vízben oldott keményít?t a rizsborral az étolajjal és a szójaszósszal. Az el?z?leg megtisztított és felda
Az étel elkészítését az alapanyagok el?készítésével kezdjük. Felcsíkozzuk a bárányhúst, felkockázzuk a csilipaprikát. A húst összekeverjük a sóval, a csilipaprikával és a
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk, majd kevés vízben addig pároljuk, amíg puha nem lesz. Eközben a tojásokat keményre f?zzük, és ezeket is felkockázzuk. A v
Pácoljuk be a húst a curryvel, a sóval és a pirospaprikával. Egy kis id?re tegyük félre, közben a zöldségeket engedjük ki.
Az olajon süssük ki a húst 5-6 perc alatt. A v
Els? lépésként felengedjük a mélyh?tött garnélarákot. A felszeletelt kolbászt folyamatos keverés mellett átsütjük. A felengedett garnélát, a felszeletelt újhagymát és az
Els? lépésként megf?zzük a rizst. Amíg a rizs f?, el?készítjük a húst és a zöldségeket, felszeleteljük a hagymát és a fokhagymát, a húst 1-2 cm-es kockákra vágjuk. Átsütj
A húscsíkokat citromf?vel, curryporral, római köménnyel, csilipaprikával és sóval bef?szerezzük. A felforrósított olajban megsütjük a húscsíkokat. Ehhez adjuk hozzá a koc
Ugrás a lap tetejére >>