A vizet felforraljuk, sózzuk, majd belereszeljük a darát, és puhára főzzük. Eközben a felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, hozzámorzsoljuk a sajtot. Egy j
A káposztára köménymagot szórunk, majd kevés zsiradékban megpirítjuk, és hozzáadjuk a sonkát. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a felkockázott almát, és anny
Vajon futtassuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a többi hozzávalót, és főzzük készre. Parmezánnal megszórva tálaljuk.
Előkészület: 10 perc.
F
Fácán feldaraboljuk. Zsírban hagymát pirítunk és megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a húsokat. Felöntjük elegendő vízzel, meghintjük borssal és
Zsírban apróra vágott hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük egy kevés vízzel. Belerakjuk a húsokat és ismét felöntjük vízzel. Fűsze
Az almákat hámozzuk meg, magozzuk ki, és vágjuk őket karikára. Csepegtessünk rá citromlevet, hogy ne barnuljanak meg. Szórjuk meg fahéjas cukorral, és hagyjuk
Egy turmixgépbe tesszük a bazsalikomot, a fenyőmagot, a fokhagymát, a citromlevet, a levest, az olajat és a parmezánt, és az egészet összeturmixoljuk. Sózzuk, b
Keményre főzünk öt tojást, amjd megtisztítjuk és ledaráljuk az előzőleg tejbe áztatott zsemlével együt. Megtisztítjuk és apróra vágjuk a gombát, és ugy
Ugrás a lap tetejére >>