A vizet felforraljuk, sózzuk, majd belereszeljük a darát, és puhára f?zzük. Eközben a felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, hozzámorzsoljuk a sajtot. Egy jénait kivajaz
A káposztára köménymagot szórunk, majd kevés zsiradékban megpirítjuk, és hozzáadjuk a sonkát. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a felkockázott almát, és annyit tejfölt és zs
Vajon futtassuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a többi hozzávalót, és f?zzük készre. Parmezánnal megszórva tálaljuk.
El?készület: 10 perc.
F?zési id?: 30 per
Fácán feldaraboljuk. Zsírban hagymát pirítunk és megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a húsokat. Felöntjük elegend? vízzel, meghintjük borssal és sóval, majd hagy
Zsírban apróra vágott hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük egy kevés vízzel. Belerakjuk a húsokat és ismét felöntjük vízzel. F?szerezzük, majd hozzáa
Az almákat hámozzuk meg, magozzuk ki, és vágjuk ?ket karikára. Csepegtessünk rá citromlevet, hogy ne barnuljanak meg. Szórjuk meg fahéjas cukorral, és hagyjuk 5-6 percig
Egy turmixgépbe tesszük a bazsalikomot, a feny?magot, a fokhagymát, a citromlevet, a levest, az olajat és a parmezánt, és az egészet összeturmixoljuk. Sózzuk, borsozzuk,
Keményre f?zünk öt tojást, amjd megtisztítjuk és ledaráljuk az el?z?leg tejbe áztatott zsemlével együt. Megtisztítjuk és apróra vágjuk a gombát, és ugyanezt megteszzük a
Ugrás a lap tetejére >>