A felszeletelt húst megpirítjuk a wok-ban, majd beletesszük a chiliszószt. Amikor besűrűsödik hozzákeverjük a felaprított hagymát, a felcsíkozott répát és
A húst tisztítsuk meg, a csontok mentén vágjuk fel és fűszerezzük a borssal, majd rakjuk egy edénybe.
A szószt dolgozzuk össze a dzsemmel, a mustárral, valami
A húst megtisztítjuk és a csontok mentén szeletekre vágjuk.
A szószt dolgozzuk össze a cukorral, a mézzel, a fűszersóval és a hagymaporokkal. A negyedét tegy
A halat mossuk meg, és szálkázzuk ki, majd vágjuk 3 cm hosszú darabokra. A karottát pucoljuk meg, és vágjuk vékony csíkokra. A póréhagymát vágjuk 15 cm- es
A hagymát kockázzuk fel, majd a forró olajban süssük 5-6 percig. Adjuk hozzá az ecetet, a halalaplevet, a babérlevelet, a fűszereket, a chilipaprikát, a kakukkf
Vágjuk apró darabokra a tőkehalat, adjuk hozzá a szójaszósz felét, és rázzuk össze. Fedjük le, és hagyjuk 15 percig állni. Keverjük össze a vizet és a lis
A wokban megpirítjuk a felkockázott csirkehúst, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a babcsírát, a felkarikázott póréhagymát és a feldarabolt mangó
A paprikákat magozzuk ki, és vágjuk csíkokra. A paradicsomok héját metsszük be, és mártsuk forró vízbe, majd jéghidegbe. Húzzuk le a héjukat, és a húsukat
Ugrás a lap tetejére >>