Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vajazzunk ki egy sütőedényt. Keverjük össze a főtt húst a paradicsompürével, sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg bazsalik
A feketegyökerek külső részét lekaparjuk, hogy fehér legyen, majd a liszttel elkevert egy liter vízbe mártjuk. Ezután négy liter vízhez keverjük az ecetet, é
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. 1 ek. olívaolajat forrósítsunk fel egy serpenyőben, és pirítsuk benne 10 percig a darált húst és a felaprított hagymát.
A felszeletelt hagymát olajon 15-20 percet pároljuk, sózzuk, borsozzuk, a parajt pedig lefedve néhány percig főzzük és feldaraboljuk. A fokhagymával egy 4 litere
A patisszont hosszú, közepes csíkokra vágjuk, majd sós vízben megfőzzük. Olajban megpirított morzsába forgatjuk, tepsibe vagy tűzálló tálba rakjuk. A tejfö
A póréhagyma fehér részét karikázzuk fel, majd tegyük forrásban lévő sós vízbe, és főzzük 20 percig. Süssük meg a bacont egy serpenyőbe, adjuk hozzá az
A megtisztított endíviát pároljuk meg citromos-sós vízben 10 perc alatt, majd jól csöpögtessük le.
A besamelmártást jól dolgozzuk össze a tojássárgájáv
A megpucolt édesköményt pároljuk meg sós vízben 1 órán át, majd csöpögtessük le.
Hevítsük fel a vaj felét, keverjük hozzá a lisztet, pároljuk pár perc
Ugrás a lap tetejére >>