Finomra vágott hagymát és petrezselymet fonnyasztunk zsírban. Megszórjuk paprikát és köménymaggal, és felöntjük 5 l vízzel. Belerakjuk a húsokat, és lassú t?zön puhára f?
A tésztát szétdaraboljuk, majd 10 percig forró vízben áztatjuk. Eközben a wok-ban megpirítjuk a felcsíkozott húst, a fokhagymát, a paprikát, az újhagymát, a gombát és a b
Fél csésze lisztet dolgozzunk össze a sóval és ezzel szórjuk be a felcsíkozott csirkemellet. A vajon alaposan süssük át, majd rakjuk egy edénybe. Öntsük fel a levessel és
Dolgozzuk össze a húst a levessel és f?zzük fel, ezután pedig takarékon fél óráig f?zzük Sóval és borssal f?szerezzük. A visszamaradt levest öntsük fel tejjel, hogy fél l
A felaprózott hagymát olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott húst, és addig f?zzük, amíg megpuhul. Ekkor beletesszük a felszeletelt gombát, a rizst és a tojá
A húst tisztítsuk meg és vágjuk ujjnyi darabokra.
Az olívaolajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd keverjük hozzá a felaprított paprikát, valamint a zúzott
F?szerkeverék:
A hozzávalókat tegyük egy edénybe, és jól keverjük össze.
A csirkét keverjük össze az olajjal, és a f?szerkeverékkel. Melegytsük el? a grillsüt?t, és sü
A szárnyakat sózzuk és borsozzuk. A szezámolajat keverjük össze a mézzel, és forgassuk bele a húst, és hagyjuk 30 percig állni. Az olajat hevítsük fel a wokban, és süssük
Ugrás a lap tetejére >>