Finomra vágott hagymát és petrezselymet fonnyasztunk zsírban. Megszórjuk paprikát és köménymaggal, és felöntjük 5 l vízzel. Belerakjuk a húsokat, és lassú
A tésztát szétdaraboljuk, majd 10 percig forró vízben áztatjuk. Eközben a wok-ban megpirítjuk a felcsíkozott húst, a fokhagymát, a paprikát, az újhagymát, a
Fél csésze lisztet dolgozzunk össze a sóval és ezzel szórjuk be a felcsíkozott csirkemellet. A vajon alaposan süssük át, majd rakjuk egy edénybe. Öntsük fel
Dolgozzuk össze a húst a levessel és főzzük fel, ezután pedig takarékon fél óráig főzzük Sóval és borssal fűszerezzük. A visszamaradt levest öntsük fel
A felaprózott hagymát olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott húst, és addig főzzük, amíg megpuhul. Ekkor beletesszük a felszeletelt gombát, a riz
A húst tisztítsuk meg és vágjuk ujjnyi darabokra.
Az olívaolajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd keverjük hozzá a felaprított paprikát, vala
Fűszerkeverék:
A hozzávalókat tegyük egy edénybe, és jól keverjük össze.
A csirkét keverjük össze az olajjal, és a fűszerkeverékkel. Melegytsük elő a
A szárnyakat sózzuk és borsozzuk. A szezámolajat keverjük össze a mézzel, és forgassuk bele a húst, és hagyjuk 30 percig állni. Az olajat hevítsük fel a wokb
Ugrás a lap tetejére >>