» 25 dkg darált marhahús » 25 dkg puha füstölt kolbász » 2 db 40 dkg-os paradicsomkonzerv (hámozott egész) » Só és őrölt fekete bors
A húst ízesítsük sóval és borssal, majd tegyük egy tálba. Szedjük le a kolbászról a héját, nyomkodjuk szét és a hússal dolgozzuk össze. Formázzunk gombócokat belőle, rakjuk őket egymás mellé és 30 percre tegyük a hűtőbe lefedve. 180°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 4-es fokozat. Robotgépben pépesítsük össze a paradicsomot, ízesítsük és öntsük a gombócokra. Úgy öntsük, hogy mindegyik gombócra jusson. 40 percig süssük egyszer- kétszer megforgatva a gombócokat. Tálaljuk sajttal és spagettivel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom