Az egész tojásokat felverjük 6 evőkanál meleg vízzel, majd hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a búzalisztet, a kakaóport és a sütőport. Az egészet jó
A tejet főzzük fel, dolgozzuk hozzá a cukor felét és néhány percig rotyogtassuk, amíg sima nem lesz, majd hűtsük ki.
Karamellizáljuk a maradék cukrot egy pic
A tejszínt és a glükózszirupot felforraljuk és 1 percig főzzük. Hozzáadjuk a mozsárban zúzott sáfrányt és a vaníliarúdból kikapart vaníliát, majd a tűz
A fagylalt hozzávalóiból fagyit készítünk, de a felaprózott szilvát csak a végén tesszük bele. Eközben a felkockázott almát és körtét vajon megpirítjuk,
A rizst főzzük meg a tejben a tejszínnel, a citrom héjával, a tojással, a tojássárgájával, a cukorral és egy kevés sáfránnyal. Merjük tálkákba, és hagyj
Fogunk egy tálat, beletesszük a cukor felét, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját. A cukor másik felét a tojások fehérjével verjük kemény habbá, majd a
Egy tálban mixeljük össze a lisztet és a vajat, majd dolgozzuk még bele a sajtot és a mártást is. Az így kapott tésztából egy nagy gombócot készítünk, maj
Összekeverjük a tejszínt, a sajtot és a tojássárgákat egy kevés sóval, és addig főzzük, míg felforr. Közben folyamatosan kevergetjük. Ha felforrt, leveszz
Ugrás a lap tetejére >>