Tejet 1 tk. cukorral meglangyosítjuk, és az élesztőt belemorzsolva kelesztjük. Vajat megolvasztjuk. Liszteket átszitáljuk és beleöntjük az élesztős tejet. Toj
Összeforraljuk a tejet 10 dkg cukorral és az ízlés szerinti vaníliával. Egy tojást két másik sárgájával jól összekeverünk, és a forró tejből 2 dl óvato
Lereszeljük a 15 dkg csokit, majd összekeverjük a cukorral, dióval és lekvárral, formálható keménységűre. Kimagozzuk a meggyet, majd a masszából akkora goly
150 g összetört mogyorót rászórunk a tepsire és kissé megpirítjuk, majd a mogyoró másik felét megőröljük. A vajat habosra keverjük az őrölt mogyoróval,
A hozzávalókat összekeverjük, kis darabkákra vagdaljuk, közepébe meggyet teszünk, és kis gombócokat formálunk belőle. Kristálycukorba forgatjuk, és megsütj
Az apróra tört piskótát meglocsoljuk a rum és 250 ml víz keverékével. A kókuszkrémet felolvasztjuk és félretesszük hűlni. A porcukrot, a vaníliás cukrot
A tejszínt és a glükózszirupot 1 percig forraljuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a rumot. Az így kapott rumos tejszínt összekeverjük a feldarabolt csokolád
Egy tálban összekeverjük a lisztet a csokival és a feldarabolt dióval. Egy másik tálban elkeverjük a vajat, a vaníliát, a a porcukrot, sót, a rumot és a tojá
Ugrás a lap tetejére >>