Egy tálban összekeverjük a reszelt sajtot, a tojást, a lisztet és a lereszelt vöröshagymát. Sózzuk, borsozzuk, majd egy órát pihentetjük hűvös helyen. Ezut
Keverd össze alaposan egy edényben a tojásokat, a feta sajtot valamint a rikottát. Ízesítsd fehér borsal.
Egy réteslapot kenj meg az olvasztott vajjal, majd egy
Fogjunk egy tálat, öntsünk bele némi langyos vizet, amiben a szalalkálit feloldjuk. Egy tálban a lisztet keverjük el a sóval és a szalalkális vízzel. Adjuk hoz
A szalalkálit feloldjuk a vízben, majd a többi hozzávalóval együtt tésztát gyúrunk belöle. Kinyújtjuk, és kekszeket készítünk belöle, kicsit böködjük i
A hozzávalók összedolgozásával elkészítjük a tésztát. A tésztát kis kosárkaformákba nyomkodjuk, és sóval béleljük ki. Sütőben süssük ki a kosárkák
Keverjük össze a lisztet, 30 dkg reszelt sajtot, és a margarint, majd adjuk hozzá a tojássárgáját, a sót, a pirospaprikát és a borsot. Gyúrjuk össze, és for
Fogjunk egy tálat, öntsünk bele némi langyos vizet, amiben a szalalkálit feloldjuk. Egy tálban a lisztet keverjük el a sóval és a szalalkális vízzel. Adjuk hoz
Egy tálban keverjük össze a lisztet a sütőport, a sót, a borsot, a sajtot és a mustárport. Egy másik tálban összekeverjük a tejet és a tojást. A két tál t
Ugrás a lap tetejére >>