A marcipánmasszába belegyúrjuk az apró kockákra vágott aszalt sárgabarackot, majd fóliába csomagoljuk és 1 óráig állni hagyjuk. Ezután a masszát sodrófáv
A felaprított barackot meglocsoljuk a likőrrel, lefedjük és pár órára félretesszük pihenni. Ezután hozzákeverjük a marcipánt, a cukrot és robotgéppel alapo
A feldarabolt sárgabarackot összekeverjük a porcukorral, majd egy kivajazott hőálló tálba kanalazzuk. A lisztet, a kakaót, a vajat, a mandulát és az amarettit l
A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A muffinsütő mélyedéseibe papírformákat teszünk, vagy belisztezzük, kivajazzuk őket. Csíkokra vágjuk az aszalt sárgabara
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A tojásokat keverjük ki a cukorral, majd adjuk hozzá apránként a lisztet és a sütőport. A vajat olvasszuk meg, és keverjü
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. A tésztát lisztezett deszkán nyújtsuk ki 25x25 cm-re, majd vágjunk belőle 12,5x12,5 cm-es egyforma négyzeteket (4 egyforma n
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük össze a tojást a liszttel, a cukorral, a citromlével és a tejjel. Vajazzunk ki egy sütőformát, és öntsük bele a
A tésztához keverjük ki a vajat a cukorral, adjuk hozzá a felvert tojást és egy csipet sót. Szórjuk bele a lisztet, és gyúrjuk össze. Formáljunk henger alakú
Ugrás a lap tetejére >>