A tejben kevés cukorral felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet összedolgozzuk a Rama margarinnal, sóval, tojással, a reszelt sajt felével, és az élesztős tejjel. K
A lisztet a vajjal és a fele sajttal összemorzsoljuk, az élesztőt megáztatjuk tejben. Ezzel, és a tojással lágy tésztát készítünk. A tésztát kinyújtjuk, v
A tejfölben elkeverjük a pirospaprikát, sót, a tojások sárgáját, reszelt sajtot és a tejben felfuttatott élesztőt. A Rama margarint elmorzsoljuk a liszttel, az
Az élesztőt a tejben megkelesztjük. A vajat összegyúrjuk a liszttel, tejföllel, tojással, sóval és az élesztővel. A tésztát a kelesztőbe tesszük. Amikor a
A tejet megsózzuk, felforraljuk, majd beletesszük a Rama margarint, és állandó kevergetés mellett beleadagoljuk a lisztet. Addig kevergetjük, amíg már nem tapad
A tésztát kinyújtjuk, 2-3 cm-es csíkokra felvágjuk, majd egyik felüket megkenjük a felvert tojással, és farudakra feltekerjük őket. Kívülről is megkenjük a
A hozzávalókat összegyúrjuk. Könnyen gyúrható tésztát kapunk, amiból kis gombócokat formázunk, és gázon mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Robotgépben keverjük össze a hozzávalókat a víz kivételével. Addig keverjük, míg morzsás lesz, majd kanalanként adjunk hozzá annyi vizet, hogy összeálljon.
Ugrás a lap tetejére >>