Az edami és trappista sajt 1/3 részéből vágjunk fél cm vastag korongokat, a többit reszeljük le. 3 féle tölteléket készítünk a tortába (sajtkrémes, parajk
A sütőporos lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beleteszünk 150 g cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást, a rumaromát és a felszeletelt vajat. Az eg
A hozzávalókat összegyúrjuk, kinyújtjuk, kiszaggatjuk, és világosra sütjük.
A hozzávalókat összegyúrjuk, és két részben megsütjük.
Krém készítése: a lisztet a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a cuko
A felvert tojáshoz hozzáadjuk a tejet, a sót, cukrot és a fűszereket, majd összekeverjük a burgonyapehellyel, és 10 percig állni hagyjuk. A megmosott, leszárít
A barackot kettévágjuk, magját kiszedjük, majd egy kivajazott tepsi aljába terítjük. Rászórjuk a vaníliás cukrot, majd ráöntjük a tojás, tejszín és cukor
Forraljuk fel a tejet, majd keverjük bele a cukrot. Hagyjuk kihűlni, és keverjük össze a sárgabarackkal. Fagyasszuk le.
Előkészület: 10 perc.
Főzési idő: 5
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy tálban habosra keverjük a vajat a cukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a lisztet, és elkeverjük. Beletöltjük eg
Ugrás a lap tetejére >>