Az almákat vágjuk ketté, magozzuk ki, és locsoljuk meg citromlével. A mazsolát és a diót keverjük össze, majd töltsük az almákba. Locsoljuk meg mézzel, és
A hozzávalókat összegyúrjuk, jól kidagasztjuk, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap kinyújtjuk, kiszaggatjuk, és megsütjük.
Az egész tojásokat összekeverjük 3 evőkanál meleg vízzel és hozzáadunk 150 g cukrot, a vaníliás cukrot, a búza- és kukoricalisztet és a sütőport. Az egés
A cukrot oldjuk fel a vízben és a rózsavízben. Fagyasszuk keményre.
Előkészület: 10 perc.
A sütőporos lisztkupac közepére mélyedést készítünk, majd belekeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a tejet, a fahéjat és a felszeletelt vajat, majd
Egy lábosban megolvasztjuk a vajat, a csokit és a szirupot, majd belekeverjük a tejszínt, és hűlni hagyjuk. Amikor kihűlt, hozzákeverjük az összetört kekszet,
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a négy tojásfehérjét, a porcukrot és a lisztet, majd eloszlatjuk, és tepsiben két egyforma lapot sütünk belőle. Eközbe
A mazsolát tegyük a rumba, majd fél óra után csöpögtessük le.
A tojásokat egy habverővel jól verjük fel. A tejet keverjük össze az élesztővel, a porcukor
Ugrás a lap tetejére >>