A vajat habosra verjük a tojásokkal, a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, 2 evőkanál konyakkal vagy likőrrel, a liszttel és a sütőporral. Alaposan összeke
Turmixoljuk össze a sárgabarackot a porcukorral. Áztassuk vízbe a zselatinlapot, majd keverjük a gyümölcsbe. Keverjük el a krémsajtot a tejszínnel, majd keverj
A megtisztított barackokat vágjuk félbe és magozzuk ki. A mandulát pedig pirítsuk meg és dolgozzuk össze egy kis baracklekvárral.
Egy nyújtódeszkára hintsün
Egy tálban alaposan összekeverjük a vajat, a cukrot, a tojást, a kakaót, a vizet, a szódabikarbónát, a barackot és a sütőporos lisztet. Az egészet egy kivajaz
A sárgabarackot megmossuk, félbevágjuk és kimagozzuk. Egy tűzálló tálba tesszük. A sütőt 160 fokra előmelegítjük. A tejet felforraljuk, majd levesszük a t
A tejszínt és cukrot egy nagy lábasban, erős lángon folyamatos kevergetés mellett felforraljuk. Ezután mérsékelt lángon 45 percig lassan főzzük, időnkénti k
Egy tálban összekeverjük a lisztet a porcukorral és a vaníliás cukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojássárgákat. Az így kapott tészt
A sütőt 175 °C-ra melegítjük elő. A tepsit átkenjük vajjal. A sárgabarackról leszűrjük a levet, tetszés szerint felszeletelhetjük cikkekre vagy kockákra. A
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom