A mandulát és a cukrot kevés vajon megpirítjuk, majd felöntjük fele-fele arányban a citrom,-és narancslével. Felöntjük a likőrökkel, konyakkal, majd beletess
Mossuk meg a sárgabarackot, majd vágjuk félbe, és magozzuk ki. A sütőt 180 fokra melegítsük elő. Mossuk meg a levendulát is, négyről tépjük le a virágokat.
Vágjuk apóra a levendulavirágot. Hámozzuk meg a barackokat, vágjuk félbe, vegyük ki a magját, és vágjuk még ketté. Melegítsük fel a vajat, adjuk hozzá a gy
Egy tepsibe alufóliát teszünk, kiolajozzuk, majd rátesszük az elfelezett, kimagozott barackokat. Rájuk szórjuk a cukrot, meglocsoljuk őket a likőrrel, majd kb. 6
A banánokat hámozzuk meg, aztán először keresztbe vágjuk őket ketté, majd hosszában, hogy legyen 4-4 banánszeletünk. Egy magas falu, nem fém edénybe tegyük
Keverjük össze a hozzávalókat, majd töltsük poharakba.
Előkészület: 10 perc.
30 dkg málnát turmixoljunk össze a szamócával, majd adjuk hozzá a porcukrot és a tejszínt. Tegyük a mélyhűtőbe. Amikor megfagyott 6 darabra vágjuk fel. Vágj
Hevítsük fel a tejet, tegyük bele a félbevágott vaníliarudat, majd vegyük le a tűzről és pihentessük 10 percig.
A cukrot dolgozzuk össze a liszttel, a mandul
Ugrás a lap tetejére >>