Thai pác elkészítése:
A hozzávalókat rakjuk egy nagy tálba és botmixerrel alaposan keverjük össze. Ezzel a páccal bármilyen húst bekenhetünk, majd 1-2 órán át állni hagyjuk. Fanyársakra húzzuk a húsokat és aranybarnára grillezzük. mogyorószósz elkészítése:
A mogyorót előmelegített sütőben negyed óráig sütjük. Tisztítsuk meg a héjától és őröljük meg darálóban.
Pároljunk hagymát, majd tegyük hozzá a fokhagymát és a csilit. Folyamatosan adagoljuk a vizet, az őrölt mogyorót, a caynne-i borsot, cukrot és sót. Pár percig kevergessük és a végén öntsük hozzá a szójaszószt és a citromlét.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom